Christmas dress

10 things about me – Christmas edition

Nu hvor det jo er blevet december, tænkte jeg, at det var på tide med en ny omgang “10 ting om mig”, da jeg selv synes disse slags indlæg er sjove at læse og så kan I også lære lidt mere om mig. Da det er juletid, er det også nærtliggende, at dette selvfølgelig skal være en juleudgave. So here it goes:

  1. Når der skal pyntes til jul, foregår det med masser af højt julemusik, skønsang (eller et forsøg på det) og gerne en kop varm kakao.
  2. Jeg elsker når december nærmer sig, og man kan finde norske klejner og honninghjerter i butikkerne. Norske klejner er en favorit hos mig!
  3. Yndlings julefilmen er “Tror du på julemanden”, og den skal altså ses når det er december. Lige en lille bonusinformation: Denne film bliver faktisk vist i aften! Jep, jeg sidder klar foran fjernsynet her lidt over otte.
  4. Disneys Juleshow er en fast tradition, og det skal ses d. 24. december. I år er selvfølgelig ingen undtagelse. Favoritklippet er Anders And med hans store frakke og kælk! Har I en favorit?
  5. I år fejrer Daniel og jeg for første gang juleaften sammen – endda hjemme hos os. Og jeg glæder mig helt vildt!
  6. Vi skal selvfølgelig have både and og flæskesteg, for det hører til juleaften hos os begge :)
  7. Jeg elsker snebolde, og det skal spises i december. Hvorfor kan disse ikke fås hele året?
  8. I år skal vi have et kæmpe juletræ. Både fordi vi jo skal holde juleaften her, men også fordi det er SÅ hyggeligt! Det kræver dog en del mere julepynt end hvad vi havde til vores juletræ sidste år.
  9. Jeg synes det er rigtig hyggeligt, at stå op hver morgen til en julekalender. Hvad end det er en skrabejulekalender, en spiselig julekalender eller dette års julekalender fra Yves Rocher.
  10. Sidst, men ikke mindst, hyggen ved julen og hele december måned. Det er jo en måned, hvor alle samles og julehyggen spreder sig. Jeg glæder mig altid til at samles med familien og vennerne. Fantastisk!

Hvad er jeres favorit ved julen?

2 kommentarer

  • Åh jaaah, Disney’s Juleshow er det bedste! Jeg har set det hvert eneste år så længe jeg kan huske, og det er bare perfekt at få lov til at sidde og grine af de samme jokes år efter år. Får en lille tåre i øjenkrogen hvert år, når der er julehilsen fra Snehvide og Askepot :)

    Knus
    // http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas dress