My Birthday!

Nails: Silent Forest

dsc_8248 Så blev det tid til endnu en omgang efterårsnegle, denne gang i en smuk grøn nuance. Faktisk må dette nok være min favorit her til efteråret, fordi den går godt til det meste tøj og samtidig er den farve jo bare så smuk! Farven hedder Silent Forest og er fra Depend Cosmetic 7Day efterårskollektionen. Jeg har på fornemmelsen, at det ikke er sidste gang at denne farve kommer i brug :)

I dag går turen et hurtigt smut til Paris med arbejdet, men dog et tidligt fly af sted her til morgen og hjem igen i aften, da vi skal til messe. Så det bliver desværre ikke til en tur rundt i de smukke gader i denne omgang. Men I kan dog se min tur til Paris for to år siden lige her og her.

Rigtig god tirsdag derude.

dsc_8249

dsc_8242

Indlægget er lavet i samarbejde med Depend Cosmetic

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Birthday!