Nails: Everyday glitter

My October list

 

DSC_3973Så skriver kalenderen oktober, og det er jo én af mine favoritmåneder, nok mest grundet en kommende fødselsdag, men det er også en hyggelig efterårsmåned, hvor der plejer at være en masse planer. Og denne oktober er skam ingen undtagelse. Heldigvis er det en masse skønne ting, som bl.a. fødselsdagsfejring og en weekendtur.

I oktober vil jeg gerne nå:

– At tage en tur på A Hereford Beefstouw, faktisk allerede i aften, hvor vi skal fejre Daniels fødselsdag. Det er første gang jeg skal besøge deres restaurant, og jeg glæder mig!
– At tage en tur til København, eller faktisk flere ture. Jeg har allerede været på et hyggeligt besøg hos en veninde, og senere på måneden tager Daniel og jeg derover i en weekend.
– At fejre min egen fødselsdag både for familie og veninder. Det har jeg på fornemmelsen, at jeg nok skal nå ;) Og jeg glæder mig!
– At tage i biografen og se Inferno. Jeg har glædet mig lige siden det blev offentliggjort at denne film skulle laves, så der er en del spænding og forventning til filmen efterhånden.
– At holde seriemaraton i weekenden, hvor vi lige nu er i gang med (og snart færdige med) Sons of Anarchy.
– At komme på plads derhjemme, da vi lige nu er ved at få lavet en smule ved gulvene. Så i løbet af oktober, skal vi have flyttet lidt rundt og finde ud af hvordan det hele lige skal være ;)
– At planlægge nytårsaften, da det jo snart kan blive december.
– At tænde op i brændeovnen, se en god film og gerne med varm kakao til. Bare nyde at slappe af inde i varmen.
– At finde et godt brunch sted i København på weekendtur. Har I nogle anbefalinger?
– At rydde op i garderoben, da det varme tøj vist er at foretrække efterhånden. Der skal vist flytte et par striktrøjer ind snart.

Hvad er der på jeres månedsliste?

1 kommentar

  • Sikke dejlig din oktober lyder! Det letter virkelig, når man får rykket rundt i garderoben. Jeg fandt det varme tøj frem sidste weekend, pakkede sommertøjet væk og sendte en hel masse til genbrug. Så skønt! :)

    For mig kommer oktober primært til at stå på en hel masse studie og arbejde, men heldigvis bliver der også lige tid til lidt koncert, frisørbesøg og lidt venindehygge. Mest af alt glæder jeg mig bare til efterårsferien lige om hjørnet, haha! :D

    Knus
    // http://www.moonlitmadness.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Everyday glitter