Postcard from Yosemite & San Francisco

Nails: TLC

DSC_7799Som I nok har gættet, er jeg stor fan af Depend 7Day lakkerne, da holdbarheden altså lige er noget for mig. Jeg er ekstrem dårlig til at passe på, når jeg lige har lagt neglelak, hvilket ofte har resulteret i, at neglelakken hurtigt skaller af igen. Det ser bare ikke lige så pænt ud! Det holder mig dog ikke tilbage, da jeg stort set altid har neglelak på. Ja faktisk synes jeg, at det er meget mærkeligt de få dage, hvor jeg ikke har det på ;)

Nå, men tilbage til hvad det hele skulle handle om. Nemlig denne smukke nude/lysebrune farve TLC – Tender Loving Care. Jeg har allerede taget farven til mig, og det skal nok blive en klar favorit – hele året rundt. Den er nemlig både klassisk og neutral, hvilket jo kan bruges til alt!

Hvad synes I om farven?

DSC_7792 DSC_7823

Indlægget er lavet i samarbejde med Depend Cosmetic.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postcard from Yosemite & San Francisco