Tip: Yves Rocher

Gel polish nails

 photo B31C62B1-2A0E-4E49-8355-0C4E7A4DF6D4_zpsb5pfvkxd.jpg

Hvor tiden dog flyver af sted lige i tiden, det er næsten ikke til at følge med og samtidig nyde det lækre sommervejr! Heldigvis er jeg gået på forlænget weekend, og i morgen går turen mod København for at besøge en veninde.

Men jeg ville lige vise mine fine nye negle frem, som jeg var så heldig at få lavet i går. Normalt går jeg “bare” med neglelak, men en veninde spurgte om vi ikke skulle forkæle os selv med et par negle, som holder i ca. 2-3 uger. Og det var jeg selvfølgelig med på! Det er egentlig mine egne negle, hvor der er lagt en gel polish, som det så fint hedder. Jeg valgte en meget neutral nude farve, som kommer til at passe til alt i garderoben, men samtidig vil være pæn til et bryllup jeg skal til senere i juni. Vi fik lavet neglene hos den dygtige Joyce fra Luxury Nails her i Holstebro. En super god oplevelse, og det er nok ikke sidste gang, at jeg får lavet dem her :)

Har I erfaring med gel polish negle?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Yves Rocher