Wednesday wishes #16

Office storage

DSC_5460 DSC_5472

I dag fik jeg en besked om, at der var en pakke klar til afhentning – og jeg bliver altså aldrig træt af, at få sådanne beskeder ;)

Denne gang havde jeg bestilt en gave hjem til Daniel, som han kunne have til at stå på kontoret. Nemlig denne iSkelter fra Shopiii, som kan få skrivebordet til at se en smule mere ryddeligt ud og samtidig bryde den hvide indretning. Win win!

Derudover har jeg været så heldig, at få en rabatkode til jer fra Shopiii, som giver 10 % på det hele. Alt hvad I skal gøre er at taste rabatkoden “Simonebjerregaard” ved checkout, og så fratrækkes rabatten automatisk. Rabatkoden gælder til den 29. april :) Så god shoppelyst!

Vi er så småt ved at få styr på kontoret (efter lang tid – I know!), men det er altså lige med at finde ud af, hvordan man vil have det hele. Der er styr på et enkelt hvidt skrivebord, men så mangler der en mere passende kontorstol… Nogle ideer?
Derudover vil jeg her til sommer have sat et rivnet op, til at hænge diverse ting op på, så det projekt skal jeg vist have sat gang i snart :)

Nu står den på filmhygge, vin og afslapning. God lørdag derude!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday wishes #16