My April list

Goodiebox April 2016

DSC_5415 DSC_5424

Efter en uges stilhed her på bloggen, er jeg tilbage igen og med flere indlæg i ærmet ;) I dag var nemlig sidste frist for afleveringen af den afsluttende opgave på HD studiet, og nu er den afleveret og det bliver spændende at se, hvordan det hele ender til eksamen. Jeg havde taget fri i dag, for at kunne klare det sidste på opgaven, men også for at få indhentet lidt søvn ;) Desuden ringede min mor, og spurgte om vi ikke skulle have en god frokost og måske få kigget lidt i nogle butikker. Så dagen endte med en rigtig hyggelig shoppetur og frokost med min mor – og der blev shoppet! Men det skal I nok få af se i et senere indlæg.

Desuden modtog jeg også en besked om, at denne måneds Goodiebox var klar til afhentning, og så var det jo bare om at komme af sted ;) Denne måneds tema er Be Free – hvilket jo passer godt, når man lige har afleveret HD opgaven… Men i denne sammenhæng er det forbi Goodieboxen har fundet nogle forskellige produkter, som er fri for noget, enten parfume, parabener eller lignende. Så jeg var positivt overrasket!

Boksen indeholder følgende:
– Human+Kind 2-in-1 Shampoo+Bodywash. Jeg har tidligere modtaget en håndcreme fra human+kind, som jeg har været rigtig glad for. Så jeg var meget positiv over, at modtage endnu et produkt herfra. Det bliver spændende at prøve!
– Bellapierre Snowflake Shimmer Powder. En flot pulver, som både kan bruges til at highlighte kindben eller som øjenskygge.
– Depend 02 Basic Matte Top Coat. Et produkt, som jeg allerede har hørt om, men desværre ikke har prøvet endnu. Så det bliver rigtig spændende, at prøve denne top coat, som giver et flot mat finish.
– Sosar Sacred Forest Peat Mask. Et produkt som kun indeholder to ingredienser – nemlig rosenvand og tørv for Estlands skove. Hmm… Det lyder spændende, og det må da helt sikkert prøves.
– So Susan Featherlash Mascara. Endnu et mærke, som vi tidligere har modtaget i Goodieboxen, og et dejligt gensyn. Disse produkter plejer nemlig at være ret gode! Så jeg glæder mig også til at prøve denne lækre mascara.
– Sanex Zero % Sensitive Parfumefri Deo. En god deodorant skal man have, så mon denne Sanex kan slå min nuværende variant? Det skal i hvert fald testes!
– Pukka Clean Greens. Dette produkt hjælper kroppens naturlige evne til at udrense sig selv, og skal røres op i et glas vand.

Endnu engang en god omgang selvforkælelse. Denne gang må favoritten helt sikkert være mascaraen fra So Susan, som forhåbentlig giver nogle flotte vipper her i løbet af foråret og sommeren :)

Har I modtaget denne måneds Goodiebox?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My April list