New in #46

Outfit of the day #44

DSC_5231 DSC_5238 DSC_5245 DSC_5266

Weekendens vejr viste sig fra sin flotte side, og derfor bød muligheden sig også for, at hoppe i en lettere jakke. Denne jakke blev så allerede pakket væk igen i dag ;) Men forhåbentlig er det stadig et tegn på, at foråret er på vej. Desuden var det også første dag i år, hvor solbrillerne blev fundet frem, men forhåbentlig ikke den sidste!

Søndagens outfit var dejligt afslappende, og jeg hopper stort set altid i et par ripped jeans i weekenden, da jeg synes det både pifter outfittet op, men de er samtidig noget så behagelige at have på. Min fine nøglering, Hugo, havde også fået lov til at komme med på turen, nemlig som et accessories på tasken (som jeg forresten sælger her).

Nu vil jeg til gengæld hoppe under tæppet og se et par afsnit House of Cards. God aften derude!

Affiliate (reklame) links:
Jacket Vila // Jeans Nelly // Shirt H&M // Boots FRIIS // Watch Michael Kors // Sunglasses Ray Ban
Necklace Hvisk // Rings Carré // Bag Tiger of Sweden (for sale here) // Keyring Oh! by Kopenhagen Fur

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #46