Goodiebox March 2016

New in #46

DSC_5226 DSC_5227

Missya BH // Missya underdel

I dag åbnede Wunderwear deres pop-up outlet i Holstebro, så derfor skulle jeg lige forbi og kigge – en dejlig pause og overspringshandling fra opgaveskrivningen må man sige. Jeg er stor tilhænger af, at føle sig godt tilpas både med tøj og undertøj, og derfor ville jeg gerne se, om der var et nyt sæt undertøj, som skulle med hjem. Normalt er det ikke undertøj, som står først på listen over køb, men det skal jeg helt sikkert have prioriteret noget mere. Det er da dejligt, at kunne forkæle sig selv med et nyt pænt sæt.

Desuden var dette pæne sæt fra Missya sat ned til en meget fordelagtig pris, så der var ikke noget at gøre ;) Pop-up outletten i Holstebro varer t.o.m. lørdag i næste uge, så I kan stadig nå at kigge forbi, hvis I ikke allerede har været forbi i dag :) Og der er bl.a. også sportstøj, sko, boligtilbehør og meget andet at finde.

Næste tilføjelse fra Missya, må dog være en ny bikini. Det er vel snart sommer? ;) Denne sorte bikini (overdel her, underdel her) måtte i hvert fald gerne finde vej herhjem.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox March 2016