Wellness at home

My favorite accessories

DSC_5331DSC_5322 DSC_5323 DSC_5338

Forrige weekend var jeg så heldig, at få denne fine marmorflise af Daniels far (faktisk flere marmorfliser, som pynter rundt omkring i huset), og derfor skulle jeg selvfølgelig bruge den til mine favoritsmykker herhjemme. Lige i tiden går jeg hovedsagligt med gyldne smykker, men mit Michael Kors ur, er også en klar favorit, som både er sølv, guld og roseguld, hvilket gør at man sagtens kan blande flere slags smykkematerialer uden det bliver for meget.

Desuden er øreringene og halskæden fra Hvisk i brug hver eneste dag, og jeg kan faktisk ikke tage af sted fra morgenen af uden smykker :)

Når jeg skal pifte outfittet lidt ekstra op tilføjer jeg de fine ringe fra Carré, som jo er så smukke i sig selv. Jeg er selv vild med kombinationen af den gyldne farve og lækre grønne sten.

Har I nogle klare smykkefavoritter derhjemme?

I kan finde alle smykkerne her:
Michael Kors ur (lignende her) // Hvisk øreringe // Hvisk halskæde
Carré ringe (her & her)

Indlægget kan indeholde affiliate (reklame) links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wellness at home