A sick day

New in #44

DSC_5049
På trods af sygdom, som stadig hærger, så må jeg altså lige vise jer den fine gave, som Daniel kom hjem med i dag. En fantastisk overraskelse, når man ligger syg :)
Jeg har haft et godt øje til et marmor bord længe efterhånden, men jeg har ikke fundet det helt rigtige. Vi har et flot træbord, som sofabord, men et lille marmor bord ved siden af vores flagermusstol er der helt sikkert plads til ;) Og denne gang er Daniel også blevet overtalt!

Jeg spottede dette flotte marmor bord på nettet, og fandt frem til at det var købt i Søstrene Grene, hvilket også betyder at prisen er mere end fornuftig! Dog var jeg meget i tvivl om de overhovedet havde flere tilbage i butikkerne, da man ikke altid er så heldig. Men nu kan jeg give tippet videre… De har stadig flere i Søstrene Grene i Holstebro :)

Har I desuden set deres nye katalog? Hold nu op, hvor er der mange ting, som jeg gerne vil kigge lidt nærmere på fra d. 10. marts! Både fine lamper og blomsterkrukker. Det er helt sikkert et besøg værd. Jeg synes faktisk altid der er mange flotte ting, at finde i Søstrene Grene, og jeg ender altid med at komme ud med et eller andet til boligen, når jeg er derinde :) I kan se det nye katalog her.

Hvad synes I om vores nye marmor bord?

DSC_5034 DSC_5037 DSC_5043 DSC_5048

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A sick day