Homemade donuts

I wouldn’t mind wearing #4

outfit

I går aftes og her til aften har jeg siddet og opdateret min webshop, både med nyt design, forside og selve indholdet. Jeg har nemlig valgt, at have tøj, accessories, sko, smykker, bolig interiør, skønhedsprodukter og løbetøj. Alt sammen noget som jeg selv sætter stor pris på, og noget som jeg selv kigger en del efter på diverse online shops (løbetøjet bliver nok nedprioriteret en smule i forhold til både tøj og bolig interiør). Jeg vil rigtig gerne høre, hvad I synes om det nye design på siden? Smid endelig jeres kommentarer i feltet nedenfor.

Nå, men nu hvad indlægget egentlig skulle handle om, nemlig dette lækre sæt, som jeg godt kunne tænke mig, at hoppe i! Ja, jeg kunne faktisk godt se det som et outfit til arbejde, og perfekt at gå weekenden imøde i. Det er minimalistisk, men samtidig utrolig elegant (og dejlig varmt, som er nødvendigt i det kolde vejr!). Jeg krydser fingre for, at alle delene på magisk vis finder vej hjem til mig… Jeg er især vild med den flotte læderjakke og øreringene fra Carré, hold nu op hvor er de flotte!

Shop looket her:

Jacket Black Lily // Bag Leowulff //Sweater H&M // Skirt Soaked in Luxury
Earrings Carré // Ring Spinning Jewelry // Boots Gardenia

Indlægget indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homemade donuts