Goodiebox February 2016

A sick day

sickday

Jeg beklager den manglende aktivitet her på bloggen, men den sidste uge er simpelthen fløjet af sted, både med arbejde, inkl. en tur til København og Norge, opgaveskrivning og desværre også en omgang sygdom. Derfor har der simpelthen ikke været meget overskud, hverken herhjemme eller til at lave et blogindlæg. I dag har desværre budt på en sygedag herhjemme, og derfor har den stået på sofa, dyne, varmt tøj og masser af varme drikke. Og det går da heldigvis en smule fremad!

Ovenstående viser egentlig meget godt, hvordan min dag har været. Men samtidig, måtte alle tingene gerne flytte ind herhjemme :) Jeg har i forvejen Calvin Klein BH’en, og den bliver brugt flittigt! Så nu drømmer jeg om, at tilføje disse bukser til sættet. De ser så behagelige ud.

Alle tingene kan findes i min shop, hvor der lige nu er 10 % rabat på alt! Alt hvad I skal gøre er, at bruge koden missbjerregaard10. Rabatkoden gælder resten af februar :)

God shoppelyst!

Affiliate (reklame) links:
1. PYTT Sengetøj // 2. Calvin Klein BH // 3. Inwear sweater // 4. Eva Solo stempelkande
5. Beauté Pacifique creme // 6. House Doctor krus // 7. Calvin Klein bukser

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox February 2016