New in #40

Outfit of the day #37

DSC_4691

Dress H&M // Boots Asos // Jacket Vila // Scarf Old
Bag Saint Laurent // Ring Carré // Earrings Hvisk

Hvor går weekenden da bare alt for hurtigt! Denne weekend, har været stille og rolig for mit vedkomne, og det var tiltrængt! Ren afslapning, venindehygge, lidt shopping og seriemaraton herhjemme. Der var dog også tid til et par outfit billeder her til bloggen, inden det blev mørkt i dag. Det er vist ved at være tid til en solferie, så den blege vinterhud kan få lidt farve ;)

Jeg bestilte denne lækre ribstrikket kjole hjem fra H&M på udsalg, og den er så behagelig, at have på. Lige i tiden går jeg egentlig meget efter lækre strik kjoler, som selvfølgelig både kan bruges på arbejde, men samtidig er dejlig varme. Outfittet minder derfor en del om dette, hvor jeg også har en skøn lang kjole fra Vila på. Det er altså noget så behageligt! Denne kjole er dog lidt mere tætsiddende, og derfor kunne jeg også sagtens finde på, at bruge den til finere brug. Måske med en fin blazer til :)

Nu vil jeg smutte tilbage til sofaen og se Gangster Squad og nyde søndagen. God aften derude!

DSC_4683DSC_4678

DSC_4680 DSC_4695

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #40