Outfit of the day #39

Carré favorites

DSC_4774
DSC_4784

Et smykkebrand som jeg er blevet helt forelsket i, må klart være Carré! Det er nogle super flotte smykker, og jeg ville gerne have dem alle sammen herhjemme. Jeg fik med det samme øje på to ringe, som jeg også ønskede mig til jul. Jeg var så heldig, at få den fine Shield ring i julegave af Daniel. Efterfølgende satte jeg så jagten ind, for at finde den anden grønne ring, så sættet kunne fuldendes ;)

Den var ikke lige sådan at finde… Indtil jeg endte på A-Hjort’s hjemmeside. De havde nemlig lige tilføjet nogle af de flotte Gilded Marvels ringe, heriblandt denne grønne skønhed. Jeg skrev til dem med det samme, da jeg var i tvivl om størrelsen, og fik svar samme aften. Fantastisk service, og så var der jo ikke andet for, end at tilføje ringen til indkøbskurven og trykke bestil! Jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg måtte have denne ring klikket hjem, da den simpelthen har sådan en flot form og en smuk grøn farve, som pifter de fleste outfits op! Især hvis den kombineres med min Shield ring fra Carré.

I denne uge landede min ring fra A-Hjort så, og den er perfekt! Jeg er helt overbevist om, at den nok skal blive brugt. Og det er bestemt heller ikke det sidste Carré smykke, jeg får købt :) Disse øreringe vil jeg blandt andet kigge lidt nærmere på :) Desuden har A-Hjort også andre fine mærker som Pernille Corydon, Stine A og Dyrberg/Kern, som bestemt også er værd at holde øje med!

DSC_4769
DSC_4775

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #39