2015

Ready for New Year’s Eve!

DSC_4427 DSC_4430

Bordet er dækket, maden er hentet og klar til at blive anrettet, to gange ekstra dessert står klar. Og ja, vin, champagne og andre drikkevarer står på køl! Vi er ved at være klar til at fejre årets sidste dag og tage hul på 2016!

Daniel og jeg (og Charlie) får besøg af et vennepar, som vi har fejret de sidste tre nytårsaftener med, så det bliver helt sikkert en god aften!
Menuen er fra Støberiet (hvor vi spiste sidste år), men denne gang spiser vi herhjemme, og jeg skal nok vise jer en masse billeder fra vores aften i det nye år ;)

Til sidst vil jeg bare sige rigtig godt nytår! Jeg håber I får en rigtig god aften med venner og familie, og kommer godt ind i det nye år. Og tusind tak fordi I læser med, jeg glæder mig til at arbejde videre med bloggen i 2016!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2015