Weekend trip to Germany

New in #38


DSC_4200

Som jeg tidligere har vist frem her på bloggen, er jeg vild med de lækre Toga Pulla støvler! Og der er da også et mørkegrønt par på ønskesedlen her til jul. Men de ligger i den dyre ende af skalaen, og i mellemtiden har jeg haft udkig efter et par der ligner. Et alternativ, som efterhånden er blevet vist et par gange her i blogland, er de ovenstående flotte støvler fra Asos (lignende model her). Og da jeg så dem, vidste jeg også, at de skulle flytte ind hos mig! Dog var jeg bare lige en smule for langsom, og nåede desværre ikke klikke dem hjem fra Asos, da de var udsolgt rigtig hurtigt!

Men men men… Så fandt jeg dette par, som ikke har været brugt af den tidligere ejer, og så slog jeg til! :) Jeg modtog lige støvlerne i dag, og hvor er de bare flotte! Jeg glæder mig til at tage dem i brug, ja faktisk allerede i morgen, hvor turen går til Malmø med arbejdet. Så skal jeg nok få taget nogle billeder af støvlerne in action til jer.

Hvad synes I om dem?

DSC_4221DSC_4198

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend trip to Germany