Outfit of the day #34

Delicate wishes

boozt1

1. Marlies Dekkers sæt (her & her) // 2. Marlies Dekkers sæt (her & her) // 3. Calvin Klein sæt (her & her)
4. Ganni sæt (her & her) // 5. Femilet sæt (her & her)

Hvis I står og mangler nogle ønsker til jul eller en skøn gave til veninden/kæresten/datteren eller lignende, så har Boozt netop i dag tilbud på lækkert undertøj. Det kan dog også være som en ekstra julegave til sig selv?
Man kan nemlig spare 25 % på udvalgte mærker, som Marlies Dekkers (som jeg ønsker mig!), Calvin Klein, Love Stories, Ganni mv. Rabatten kører indtil på torsdag.
Alle kan vel bruge et nyt lækkert sæt undertøj, så nu er det vist bare med at slå til :)

Ovenfor har jeg samlet mine favoritter, og jeg vil da blive så glad hvis et sæt eller to (gerne dem alle…) fandt vej til mig juleaften. Som I nok kan se ovenfor, er jeg mest til de sorte sæt, og de to sæt fra Marlies Dekkers står nok allerhøjst på ønskesedlen, da de skiller sig ud fra mængden og samtidig kan give lidt ekstra til ens outfit. Desuden har jeg længe haft kig på det komfortable sæt fra Calvin Klein, som også er på min ønskeseddel, men jeg kan ikke bestemme mig for, om det skal være sort, hvidt eller gråt? En af hver tak ;)

Har I en favorit ovenfor?

God shoppelyst!

Indlægget indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #34