2. Sunday of Advent // Giveaway

A trip to Neumünster

neumunster

Som jeg skrev tidligere i dette indlæg, sluttede november af med en skøn tur til Tyskland. Fredag eftermiddag kørte Daniel og jeg afsted mod Tyskland og det første stop var Neumünster. Et sted jeg aldrig har været før, men jeg gerne har villet besøge længe og det bliver bestemt heller ikke sidste gang! Der ligger nemlig en fantastisk outlet i Neumünster, McArthurGlen Designer Outlet, og der er altså penge at spare. Så kan man jo lave en lille weekendtur ud af det, når man nu er af sted ;)

Da vi var dernede havde de allerede pyntet fint op til jul, og det gjorde det ekstra hyggeligt, at gå rundt og shoppe! Vi startede ud med en dejlig kop Starbucks kaffe og så var det ellers med at kigge i de forskellige butikker. Jeg fik bl.a. besøgt Levi’s, Ralph Lauren og Michael Kors og jeg fik også en pose med fra hver butik.

Selvom jeg helt sikkert kunne have købt meget mere, fik jeg fat i tre virkelig lækre ting! Nemlig et lækkert Michael Kors ur og en Ralph Lauren skjorte, som har været på ønskesedlen længe. Desuden fik jeg fat i et par klassiske sorte jeans fra Levi’s. Jeg skal nok forsøge, at vise sættet frem her på bloggen, når jeg fanger lidt bedre lys og lysere timer! Men det er desværre ikke det nemmeste i denne vintertid.

Har I været i Neumünster før?

HUSK: I har stadig mulighed for, at deltage i konkurrencen om et SPA sæt fra Yves Rocher i adventskalenderen. I kan deltage lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. Sunday of Advent // Giveaway