Birthday presents

Zara wishes

zara
1. Støvler // 2. Støvletter // 3. Ridestøvler // 4. Støvletter med frynser // 5. Støvletter
6. Stiletter // 7. Stiletter // 8. Sko med bindebånd // 9. Støvletter

Da jeg så disse flotte støvler fra Zara på denne blog, som jeg i øvrigt gerne vil anbefale jer at kigge forbi, var jeg solgt! Hold nu op, hvor er de flotte! De er perfekte her til efteråret :)

Derfor ville jeg også ind og kigge efter dem på Zara’s hjemmeside, og der “kom jeg til” at kigge hvilke sko de ellers havde i øjeblikket. Og jeg blev positivt overrasket, for jeg kunne egentlig godt finde en plads til dem alle i min garderobe ;)

Ovenfor er et udpluk af alle de fine sko, som er tilgængelige lige nu, endda i prioriteret rækkefølge, hvis man nu skulle være så heldig, at de fandt vej til mig! Men det er jo svært, at vælge blandt dem :) Man kan vel altid bruge flere sko?

Ud over støvlerne, er jeg helt forelsket i både de flade støvletter med spænden, samt “ridestøvlerne“, som helt sikkert vil være et hit her til vinter.

Har I en favorit heriblandt? :)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday presents