I LOVE MY TYPE posters!

Elle & Dig event

 photo Mobil 3987_zpsnzlnmfdp.jpg

I søndags var en veninde og jeg taget til Aarhus, for at være med til “Elle & dig” eventet. Ud fra navnet, siger det selvfølgelig sig selv, at det var magasinet Elle, som havde inviteret sine læsere til en skøn dag med en masse selvforkælelse og tøsehygge. Der var bl.a. en mode- og skønhedssession, hvor Elle’s skønne og inspirerende redaktion fortalte om efterårets tendenser.
Derudover var der også en masser firmaer til stede, som Elle samarbejder med og anbefaler. Derfor havde man mulighed for, at se de forskellige stande, samt se og prøve de forskellige produkter. Her fik vi også sat hår hos GHD og fik gode tips til make-up hos MAC – gid jeg var så god til både at krølle hår, og lægge make-up, men øvelse gør vel mester. Vi var også så heldige, at få en rigtig lækker goodiebag med derfra, som indeholdte nogle af de skønne mærker, vi havde set tidligere på dagen.

Alt i alt en fantastisk dag med masser af tøsehygge! Det kunne jeg godt tage til igen en anden gang ;)

 photo Mobil 3988_zpshr0gu8cr.jpg
Trøje H&M // Bukser Nelly // Støvler H&M
Taske Saint Laurent // Halskæde Hvisk

 photo 0AC8B1DE-C5F8-4843-86C5-9D274B0C90AE_zpsblkxiqki.jpg

Jeg beklager billedet af goodiebagen, men det er jo umuligt at tage gode lyse billeder i dette vintervejr. Anyway, here you go ;) Goodiebagen indeholder: En Lyngby vase, Georg Jensen nøglering, Rudolph Care Serum, Gucci Bamboo bodylotion, MAC mascara, GHD hårlak, Bailey, Magasin bodystocking og vaskepose, Zalando powerbank, en müslibar og selvfølgelig et lækkert Elle magasin.

 photo Mobil 3985_zpsq0yvvray.jpg

De pæneste smykker fra Georg Jensen! De er allerede på min ønskeseddel, selvom prisen nok lige er til den gode side. Men man har vel lov til at drømme ;)

 photo Mobil 3991_zpsp6r8bkil.jpg

Indlægget indeholder affiliate links.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LOVE MY TYPE posters!