Wednesday wishes #10

My weekend #17

lately

Jeg beklager stilheden på bloggen, men den seneste uge er fløjet af sted! Og i weekenden skulle jeg til messe med arbejdet. Så lørdag og lidt af søndag blev brugt til messe. Her fik jeg set en masse spændende produkter, og desuden også mulighed for at prøve nogle produkter. Jeg var nemlig så heldig, at få nogle prøver med hjem. Så nu vil jeg prøve, at spise de omdiskuterede Chia frø, som har vundet frem inden for de seneste par år og uden tvivl vinder endnu mere frem :)

Desuden var jeg også til kandidatfest ved en sød veninde i går, som bl.a. bød på det lækreste kagebord!! Og jeg fik selvfølgelig smagt det hele – og jeg var meget mæt (og glad!) bagefter ;)

Og så for at toppe weekenden, modtog jeg også en skøn pakke med en forårs-/efterårsjakke med posten i fredags. Jeg glæder mig til at vise jer den i brug!

Så efter en spændende og meget travl weekend, er jeg nu tilbage og klar på, at arbejde mere med bloggen :)

1 kommentar

  • Dorthea

    Sikke en fin top ;-)
    Det lyder som en hård men rigtig spændende weekend søde.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday wishes #10