New in #35

Beautiful Alcudia

DSC_3597 DSC_3608 DSC_3614 DSC_3623 DSC_3624 DSC_3629 DSC_3656 DSC_3675

 

Et lille tilbageblik på vores sommerferie til dejlige Alcudia, Mallorca. Det er simpelthen et fantastisk sted til afslapning, sol og strandliv. Jeg kunne godt tage af sted igen med det samme! Især nu hvor vejret er så skiftende, og man aldrig ved om det er sol eller regn dagen byder på… Men efteråret er i hvert fald på vej!

Hver tirsdag er der et lokalt marked i Alcudia, hvor der bl.a. sælges tøj, smykker, frugt og grønt. Derfor lejede Daniel og jeg to cykler og tog af sted på en god cykeltur rundt i Alcudia. Her tog vi bl.a. fordi dette marked og så de mange forskellige boder, og så er den gamle del af Alcudia altså et besøg værd. Der er en rigtig hyggelig stemning og desuden kan man gå rundt på den gamle bymur, hvor der er en fantastisk udsigt. Hermed er tippet givet videre!

Efter det lokale marked, havde vi brug for en dukkert, så vi kørte ned til havnen i Alcudia, hvor den skønne 14 kilometer lange sandstrand slutter. Som I kan se på billederne ovenfor, er der en flot strandpromenade, hvor man både kan kigge på lækre både eller hoppe i det kølende vand.

Jeg får helt lyst til at rejse igen ;) Har I også været i Alcudia?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #35