New in #33

Goodiebox August 2015

DSC_3823

DSC_3824

DSC_3828

DSC_3829

Jeg fik en skøn mail i nat, om at denne måneds Goodiebox var leveret. Desværre var sandheden en anden, da jeg stod op… Men efter arbejde hang den fine boks heldigvis i en pose udenfor og ventede :) Win!

Denne måneds tema er Handbag Essentials. Og vi ved jo godt, at vi render rundt med alt muligt i håndtasken, så den falder bestemt i god jord ;) Jeg er aldrig af sted uden en taske, og jeg har også altid en håndcreme, læbepomade m.v. i tasken.

Boksen indeholder:
– Emite Eyebrow Definer. En fin farve til at markere øjenbryn.
– Emite Angular Brow Brush. Tilhørende pensel til øjenbrynsfarven.
– Naobay Orange Juice Hand Creme. Første indtryk var godt, smukt enkelt design, og så passer den til body lotionen, jeg tidligere har modtaget i en Goodiebox. Når man så dufter til håndcremen, bliver det kun bedre! Håndcremen har en skøn duft af appelsin (som navnet også siger!) og den er allerede flyttet ind i min taske :)
– Garnier BB Cream. Der har været meget snak om BB og CC cremer, og denne skal da helt sikkert også testes. Desuden har den en perfekt størrelse til at have med i tasken eller på ferie.
– Mememe Lip Glide. En læbepen, som giver en svag smuk farve, samtidig med at den fugter læberne. Det skal nok blive et hit!
– Nivea Invisble For Black & White Deodorant Roll-on. En lille roll-on til tasken, som virker i op til 48 timer. Desuden efterlader den ikke pletter eller mærker på tøjet, hvilket er et kæmpe plus!
– Läkerol Strawberry Lime. Jeg har altid enten tyggegummi, halspastiller eller andet i tasken, og spiser det da også flittigt. Denne sommervariant er utrolig frisk og lækker – selvom favoritten selvfølgelig er Licorice Seasalt ;)
– V6 Dental & White Chewing Gum. Tyggegummi er et must til håndtasken. Do I need to say more?

Favoritten i denne måneds Goodiebox er helt sikkert håndcremen fra Naobay. Den er allerede testet og godkendt! Dernæst følger den fine læbepen fra Mememe. Jeg er afhængig af læbepomade, og en farvet en af slagsen, gør det kun bedre.
Jeg må nok erkende, at jeg nok aldrig får brugt både øjenbrynsfarven eller penslen, men det er kun fordi min øjenbryn er naturligt mørke :)

Har I modtaget jeres Goodiebox? Ellers kan I tilmelde jer her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #33