Before and after!

Goodiebox July 2015

DSC_3492 DSC_3499 DSC_3501

I dag stod jeg op til en dejlig pakke, nemlig denne måneds Goodiebox. Denne gang med temaet Adventure Coming Up.
Pakken kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt, nu hvor vi snart skal på ferie – og jeg må sige, at jeg er meget glad for pakkens indhold. Det må være en af de bedste jeg har modtaget :)

Boksen indeholder:
– Teeez Be Blushious Sun Kissed. Det perfekte sommerprodukt, nemlig en solpudder.
– Kevin.Murphy Color.Bug. En hårfarve, som kun holder en enkelt dag. På den måde kan du hurtigt eksperimentere og efterfølgende vaske det ud igen. Perfekt til en sommerfest.
– Sunspa Spray-on-spf. En solcreme er et musthave her til ferien, og så er det bare et ekstra plus, at det er en spray frem for creme. Desuden er den med en skøn duft af kokos!
– Garnier Micellar Water. Et alt-i-ét renseprodukt. Endnu engang et produkt med flere egenskaber, og jeg er fan! En rensevand som også fjerner make-up.
– Naked Lips Lip Balm Superfruits. En 100 % naturlig læbepomade med bl.a. kokosolie og bærekstrakt.
– Palmolive Feel Glamorous Showerscrub. En skøn scrub til badet, så huden er eksfolieret. Den indeholder bl.a. brombær, bourbon vanilje og dragefrugt.

Det produkt jeg glæder mig mest til at teste, er helt sikkert Garnier Micellar Water. Jeg har meget positivt omkring produktet! De fleste ting skal i hvert fald med på ferie :)

Har I modtaget jeres Goodiebox? Ellers kan I bestille den her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Before and after!