Selling out!

Tip: Designer sale

designer sale
1. Gestuz kjole// 2. Baum und Pferdgarten bukser// 3. Baum und Pferdgarten kjole// 4. Baum und Pferdgarten tørklæde
5. Gestuz støvler// 6. Ganni nederdel// 7. Ganni kjole// 8. Day Gweneth taske
9. Ganni BH// 10. Ganni underdel

Et lille tip på en dejlig sommerlig torsdag. Boozt har nemlig startet designer udsalg, hvor du lige nu kan spare op til 40 % på mærker som bl.a. Ganni, Baum und Pferdgarten, By Malene Birger og mange flere. Det er helt sikkert værd at tjekke ud!

Ovenfor har jeg samlet mine favoritter blandt udsalget, og alle items måtte meget gerne flytte ind hos mig. Nøj, hvor ville det være skønt! Jeg er især vild med støvlerne fra Gestuz, som jeg har haft kig på længe. Jeg viste dem faktisk frem på bloggen inden jul, og nu er de så tilbage… Endda i størrelse 36! Så det skal vist lige overvejes en ekstra gang.

Desuden ville de to kjoler fra henholdsvis Gestuz og Baum und Pferdgarten være så flotte til sommer, hvor jeg forhåbentlig har fået lidt mere kulør. Baum und Pferdgarten bukserne er jeg også helt vilde med, og som i nok ved vil de jo passe godt ind i garderoben, hvor kjolen allerede hænger :)
Som I nok kan se, er jeg rigtig glad for mærkerne Baum und Pferdgarten og Ganni! De laver simpelthen så mange flotte styles og det er svært at vælge mellem de mange favoritter!

Hvad er jeres udsalgsfavorit fra Boozt?

Affiliate.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selling out!