New hair style?

Great news!

zircles shop

Godaften derude! Jeg håber I har haft en fantastisk weekend. For mit vedkomne, har det været en forlænget weekend, som er blevet brugt på at flytte grene herhjemme, da vi har fået fjernet noget træ. Derudover har weekenden budt på en kaffedate med en sød veninde, afslapning med Daniel og lidt eksamenslæsning. Og lige om lidt et afsnit Dexter, og så på hovedet i seng. Det bliver så godt, at den sidste eksamen forhåbentlig er overstået på tirsdag, så det alene står på arbejde og opdatering af bloggen. Desuden bliver der også plads til endnu en nyhed:

Jeg kan nemlig gladeligt fortælle jer, at jeg i denne uge er blevet partner hos Zircles. Det vil sige, at jeg åbner min helt egen webshop. Jeg glæder mig så meget til, at siden kan åbne og jeg kan vise jer de fine ting på shoppen. Nemlig mine favoritter! Men først er der lige lidt design, udvælgelse af produkter mv., som skal klares.

Shoppen vil blandt andet forhandle skønhed-, mode- og boligprodukter. 

Jeg kan ikke vente med, at vise jer shoppen. Men for nu, kan I skrive jer op til mit nyhedsbrev her og få besked når shoppen åbner, og desuden vil jeg løbende opdatere jer her på bloggen.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New hair style?