My weekend #15

Goodiebox June 2015

 photo E1A4937A-8438-4349-9D4D-FC00B0022714_zpsspimgoii.jpg photo CA234356-D9C1-47E8-82B8-43B26C9FD924_zpsa6bngv58.jpg photo DDBF8369-A5A5-48CD-8CE3-0062584AB12A_zpsartebz48.jpg

Så blev det tid til denne måneds Goodiebox, som endnu engang blev leveret tidligt i morges ved min dør. Det er simpelthen en dejlig overraskelse at stå op til!
Denne måneds tema er: Beach Babe. Jeg er efterhånden så klar til sol og sommer (hvilket vi mangler i Danmark efterhånden!!), så det var skønt at modtage en boks fyldt med sommerlige produkter. Mange af dem skal helt sikkert med på ferie. Det er dejligt, at modtage forskellige prøver og dermed finde ud af, hvilke produkter man selv skal benytte sig af fremadrettet. Desuden gør disse produkter også, at jeg ikke rigtig står og mangler noget til sommerferien. Jeg kan egentlig bare smutte sydpå nu ;)
Eller mangler da bikini, sandaler og sådan. Men jeg er i hvert fald indstillet på en sommerferie sydpå.

Boksen indeholder:
– Mayawater Facial Mist. Jeg plejer altid at have en facial mist med på ferie (eller hvis det er dejligt varmt herhjemme), fordi det køler ansigtet i varmen. Så dejligt! Men derudover burde jeg også til at bruge det inden dagcreme eller lignende, for at tilføre mere fugt til huden. Mayawater er 100 % naturlig og kan anvendes til alle hudtyper. Jeg kan ikke vente med at teste den.
– Benefit Cosmetics They’re Real! Mascara. En mascara som giver både volumen og længde. Det lyder jo fantastisk! Og jeg glæder mig allerede til at teste det fine produkt fra Benefit.
– The Body Shop Instablur. Selve navnet gør mig allerede nysgerrig og er sikker på det nok skal blive en favorit hos mig. Det er nemlig en all-in-one creme, som virker som make-up og hudpleje. Desuden holder cremen huden mat, skjuler synlige porer og urenheder – altså du behøver ikke et filter på instagram, det hjælper cremen dig med ;)
– Etrêbelle Sunscreen. Solcreme er jo et must her til sommer (og faktisk også resten af året). Jeg har allerede to fra Yves Rocher, og denne ryger også med på ferie. For hellere have for meget solcreme end for lidt. Desuden kan du kun bruge en åben solcreme én sæson, så det er med at købe nyt hvert år og sikre at solcremen lever op til formålet.
– Gold Tattoos. Jeg jublede, da jeg så disse fine gold tattoos i denne boks. Jeg har selv allerede testet disse før, og de er altså nemme at udsmykke sig med og dermed dresse sig lidt op. Jeg er sikker på, de bliver endnu flottere til sommer, når jeg forhåbentlig har fået lidt farve.

Alt i alt en rigtig dejlig sommer Goodiebox. Min klare favorit må dog være The Body Shop Instablur, som jeg glæder mig til at teste snarest. Skarpt efterfulgt af den fine Mayawater Facial Mist.

Læs mere om Goodiebox her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My weekend #15