Outfit of the day #22

3 different looks

boozt

1. Patrizia Pepe Blondetop // 2. Saint Tropez nederdel // 3. By Malene Birger stiletter // 4. Day taske // 5. Adax taske // 6. Ganni kjole // 7. Pavement sandaler
8. By Malene Birger taske // 9. Vila top // 10. Ganni nederdel // 11. Tommy Hilfiger sko // 12. Maison Scotch net // 13. Markberg taske

Det er ikke sådan, når man har en meget bred smag inden for tøj. Jeg synes selv, at et klassisk look er noget af det flotteste og jeg ville ønske, at jeg var bedre til at klæde mig mere klassisk. Men når jeg så ser de fine nye mønstrede kjoler, nederdele og så videre, der hver sæson rammer butikkerne, er jeg også nødt til at eje nogle mønstrede og farvede items. Så derfor skal jeg altså gerne have lidt af det hele ;) Om sommeren er det nok “værst”, fordi jeg lynhurtigt glemmer alt om varme sweatere og cardigans, til fordel for lyse pastelfarvede kjoler. Her kommer mønstrene for alvor til at spille ind.

Om jeg er mest til den ene eller anden stil, er svært at sige, så jeg tror det bedste for mig, er en kombination af begge dele :) Så er mit shoppinghjerte tilfreds! Spoken like a true shopaholic ;)

Ovenfor har jeg samlet 3 meget forskellige looks fra Boozt, som jeg sagtens kunne se mig selv bruge. Alle delene er på tilbud lige nu, da Boozt for alvor har skudt gang i sommerudsalget. Og det er farligt, at kigge derinde, kan jeg fortælle jer ;)

Det første look er netop det klassiske look, som både kan gå til arbejde, men i særdeleshed også til fester. Jeg er især vild med den fine blondetop og stiletterne (must have!). Desuden har jeg taget to tasker med, da den ene er mere til arbejde og den anden til fest.

Det andet look er det mere afslappede look, men stadig med farver og mønstre. Jeg kunne godt se mig selv, i denne kjole en sommeraften, med bare ben og sandaler. Ja, og så et glas kold rosé i hånden. Samtidig vil kjolen også fungere om efteråret, bare med strømpebukser til.

Det tredje look, er lidt mere “sprælsk”, men samtidig feminint. Jeg kan godt lide kombinationen af flere mønstre, så længe det ikke er i 10 forskellige farver, så det slet ikke hænger sammen. Jeg er især vild med nederdelen, som vil være perfekt henover sommeren. Desuden vil begge tasker, kunne tages med på en shoppingtur, for det er jo rart, at man kan samle sine indkøb i et shoppingnet i stedet for masser af poser ;)

Hvad synes I om de tre looks?

I kan se mange flere udsalgsvarer her.

Affiliate.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #22