Wednesday wishes #7

New York Cheesecake

DSC_3236 DSC_3245 DSC_3246

Selvom jeg lige nu sidder i endnu en eksamensperiode, og er ved at skrive opgave i Markedskommunikation, er der stadig tid til et par overspringshandlinger. Men jeg beklager, hvis der er lidt stille her på bloggen de næste par dage.
I går fik Daniel og jeg smagt på den cheesecake, jeg bagte tidligere på ugen. Mums! Jeg er vild med cheesecake, så snart den holdes simpel og uden alt for meget andet end cheesecake i sig selv ;) Opskriften fandt jeg i gemmerne, og jeg ville lige dele den med jer.

Opskrift på New York Cheesecake

Ingredienser:
75 g smør
200 g knuste digestive kiks
3 små æg
400 g Philedelphia neutral flødeost (jeg bruger den normale variant, frem for light varianten, da den ikke må være for cremet)
150 g sukker
4 tsk vaniljesukker
4,5 dl creme fraiche (18 %)

Tilberedning:
– Forvarm ovnen på 190 grader alm. ovn
– Beklæd en springform med bagepapir
– Smelt smørret i en gryde ved lav varme
– Bland de knuste digestive kiks i det smeltede smør og dæk bunden af springformen med blandingen
– Kom flødeosten, æg, 100 g sukker og 2 tsk vaniljesukker i en blender og blend massen til den er helt glat
– Hæld massen over kiksebunden og bag den i ovnen i ca. 20 minutter eller til massen er stivnet
– Lad massen køle af i 20 minutter (men lad ovnen være tændt)
– Rør creme fraiche, 50 g sukker og 2 tsk vaniljesukker sammen og hæld det ud over kagen
– Bag kagen i ca. 10 minutter
– Lad kagen køle lidt af og stil den på køl i minimum 8 timer (kagen kan derfor med fordel laves dagen inden servering)

Enjoy!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday wishes #7