Wednesday wishes #8

New in #26

DSC_3320 DSC_3325 DSC_3327 DSC_3328
1. Neglelak Rose Camélia // 2. Neglelak Rose Dalhia // 3. Brusepeeling // 4. Kropsolie
5. After sun // 6. Solbeskyttelse // 7. Læbestift

Så er den første eksamen overstået, og nu mangler jeg to her i løbet af den næste halvanden uge. Dog var det en skriftlig eksamen, så jeg får først karakteren om en måneds tid, men jeg håber det gik godt :) Så nu står den på en afslappende fredag aften – og ja, der er købt bland selv slik – og så står den på eksamenslæsning i løbet af weekenden. Men nok om eksamen, jeg ville nemlig vise jer den fine pakke jeg kom hjem til i går. Nemlig en pakke fra Yves Rocher med spændende produkter, som jeg glæder mig til at teste. En dejlig sommerpakke, og mange af produkterne skal da også med på sommerferie.

Som en god nyhed, kan jeg fortælle jer, at der i weekenden er mulighed for at få et valgfrit produkt helt gratis. Det første produkt I tilføjer i jeres kurv vil være gratis og samtidig er der fri fragt, hvis I handler for over 150 kroner. Det er da næsten ikke til at lade være med at benytte sig af. Jeg overvejer, om jeg ikke skal have købt mig en ny dagcreme. Så kan det jo eventuelt være mit gratis produkt ;) Desuden vil det jo være en perfekt mulighed for, at få købt en masse solcreme til det forhåbentlig snart sommerlige vejr!
Denne kampagne gælder t.o.m. den 31. maj, så der er lige et par dage endnu at shoppe i!

Nå, tilbage til produkterne ovenfor. I pakken var der både to neglelakker, som er fra Yves Rochers nye serie af lakker, hvor farven er baseret på planterigets farver. Desuden er der også naturlige ingredienser i, som sørger for en maksimal glans. Og de lyserøde farver er jo en klar sommerfavorit.
Desuden var der også en flot læbestift, i en lys orange farve, som jeg glæder mig meget til at tage i brug. Jeg er vild med, at det er en blyant og derved er den også meget nem at anvende.

Udover make-up var der også sommerprodukter i pakken, nemlig både solcreme og after sun, og det kunne jo ikke være mere perfekt her op til sommer. Så de skal pakkes i kufferten. Dog skal jeg nok også anskaffe mig en faktor 30, så jeg starter med faktor 30 og senere i ferien går ned til en faktor 15. Inden ferien og den brune farve, som forhåbentlig følger med, vil jeg benytte en god scrub, så huden er helt klar til at modtage en ensartet farve. Derfor er jeg også glad for, at have modtaget en ny brusepeeling, og jeg glæder mig til at teste denne variant. Så må vi se, om den lever op til min abrikos brusepeeling, som jeg bruger nu og er helt vild med.

Det produkt jeg glæder mig mest til at teste må være kropsolien. Den ser så fantastisk ud og dufter også godt! Hovedingrediensen i produktet er Monoï, som er en olie, lavet af tahitianske gardeniablomster, som har ligget og trukket i kokosolie. Olien beskytter huden mod at tørre ud af både sol og saltvand, samt hjælper med at forlænge den solbrune farve og tilfører ekstra næring. Det lyder jo som et himmelsk produkt! Desuden kan det også bruges i håret, for at gøre det ekstra blødt.

God shoppelyst!

Indlægget er lavet i samarbejde med Yves Rocher og indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday wishes #8