Outfit of the day #21

New in #25

DSC_3295 DSC_3300 DSC_3301 DSC_3303

I denne uge var så heldig, at vinde fire skønne krystal glas fra Aida via hende her. Så det var en skøn mail at modtage, for jeg har længe været på jagt efter nogle pæne krystal glas, og nu er de altså flyttet ind hos mig :)

Nu skal jeg så bare lige overveje, om der ikke skal flytte et par stykker mere ind hos mig. Heldigvis er de flotte glas også til en overkommelig pris, så mon ikke der bliver købt et par stykker mere til den begyndende samling. Lige nu kører der endda tilbud på Aida’s hjemmeside, hvor du kan få 4 glas for 50 kroner. Det er jo næsten for billigt til at lade være ;)

Hvad synes I om dem?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #21