Nails: Naturally French

What’s in my bag?

 photo 2BB3F3FD-9F34-4F4A-91E2-4D8A7B13C35C_zps9cthwrra.jpg photo 41FB6A09-35A6-4294-83ED-831766C20B40_zpsfo79mxkx.jpg
Adlinks: By Malene Birger taske // By Malene Birger clutch // Ray Ban Erika // B&O Earphones // Marc Jacobs pung
Nikon 1 J3 kamera // Yves Rocher concealer // Human + Kind creme // Carmex læbepomade

I dag går turen mod det københavnske sammen med Daniel, og så skulle der selvfølgelig pakkes lidt til turen. Derfor tænkte jeg lige at vise jer, hvad der typisk følger mig i hverdagen (dog er kameraet ikke altid med). Jeg synes selv disse indlæg er meget sjove, for man render altså rundt med lidt af hvert i sin taske til hverdag! Det er både godt og skidt, at have en stor taske ;) Der vil bare altid være mere rod i en stor taske, dog har jeg lige været igennem alt hvad der nu end gemte sig i tasken inden turen til København. Så I slipper for en masse post-its, papirer og boner ;)

Som I kan se, er jeg ret så glad for By Malene Birgers pæne mønster, som jeg er så heldig både at have i taske, clutch og faktisk også mobilcover :) Jeg synes bare mønsteret er så fint og tidsløst. Jeg tror ikke jeg går hen og bliver træt af det! Tværtimod, så kunne jeg godt tænke mig at tilføje lidt til samlingen, især i de nye fine farver. De latte og vinerøde farver er jo lige mig!

Derudover er der de mere almindelige nødvendigheder om man vil, nemlig vand, solbriller (krydser fingre for godt vejr i København), en pung og høretelefoner. Mine høretelefoner følger mig overalt, og ja lige nu sidder jeg f.eks. og bruger dem og høre musik på Spotify. Derudover har jeg altid en smule beauty produkter i tasken, det er rart lige at have en håndcreme, læbepomade og concealer, så er man godt dækket ind.

Jeg skal nok give en opdatering fra København, hvor den både står på konfirmation, biograftur, ud og spise og meget andet!

Hvad har I med i jeres taske?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Naturally French