Fast & Furious 7

Spring is here!

 photo B1D3DF1F-BEC8-4B7E-B40D-B24DEFCDE4EF_zpssurkf6s1.jpg photo BF766F2E-D7BD-47C7-9275-28FDDF2B62A3_zpspx9qbddn.jpg photo DC196B03-D1E3-4EF4-A3B3-DC3301E3DB3E_zpsxaq9umhc.jpg
Godaften derude!
Et lille indlæg inden jeg hopper under dynen, så jeg kan være klar til påskefrokost for nogle veninder i morgen. Det er ikke bare hvilket som helst indlæg, det er nemlig indlæg nummer 200! Hold op, hvor er det vildt at tænke på. Det bør næsten fejres ;)

I dag har vi fået pakket lidt ud derhjemme, og vi begynder faktisk at være på plads. Selvfølgelig, er der stadig ting som vi gerne vil have tilføjet derhjemme, men det begynder altså at ligne noget ;) Jeg skal nok vise jer billeder snarest. Derudover fik jeg nydt det skønne forårsvejr, hvor blomster og træer endelig er på vej til at springe ud – og Charlie nød det bestemt også. Heldigvis mente Daniel, at vi fortjente en lækker italiensk is. Så den første italienske is i år er hermed indtaget, men det er bestemt ikke den sidste. Fik jeg sagt, at jeg foretrækker italiensk is? ;) Mums!

Har I haft en god dag?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fast & Furious 7