Snapshots of today

Shopping status

shopping2
Source: Pinterest

Som I nok har læst tidligere (her) gav jeg mig selv en stor udfordring i marts. Nemlig en No Shopping Challenge. For mig er det altså en stor udfordring, hvor man slet ikke må købe noget til sig selv. Jeg er i forvejen ret god til, at shoppe en masse tøj, beauty produkter, sko eller smykker hvis jeg selv skal sige det.

Men nu er de 30 dage uden shopping (heldigvis) ovre, og hvad blev status så?
JEG GENNEMFØRTE! Mod forventning om, at jeg ville falde i fælden og købe et eller andet, har jeg faktisk formået at lade være med at købe hverken tøj, sko eller lignende i 30 dage.
Jeg må sige, at det ikke var nemme 30 dage, for det er som om, at der er endnu flere ting man gerne vil købe, når man ikke må ;) Tingene på diverse netbutikker og fysiske butikker har lige pludselig fået en masse flotte varer hjem, som man helt sikkert gerne vil have fingrene i.
Men selvfølgelig skal udfordringen da også tages med et gran salt, for så er det vist heller ikke værre, at man ikke må shoppe i 30 dage ;) Det ved jeg selvfølgelig også godt – men derfor kan det stadig godt være en udfordring, når man som jeg, er rigtig glad for at shoppe og kigge efter inspiration på nettet.

Nå det så er sagt, vil jeg forkæle mig selv efter at have haft shoppe “forbud” i 30 dage, og jeg har allerede fundet ud af hvad det skal være. Jeg glæder mig til at modtage det og vise jer det snarest :)

Hvordan gik jeres No Shopping Challenge?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapshots of today