FRIYAY!

New in #24

DSC_3047

I går kom jeg hjem til en fin pakke fra Høgh Shoppen. Nemlig den fine sølv vase fra Kähler.
Da jeg så nyheden i december, skyndte jeg mig ind på hjemmesiden og forudbestille to. En til vores nye hjem og en til min mor, så den skal hun have her i weekenden.

Jeg synes Kähler laver nogle virkelig flotte designs, og da jeg så vasen kom i sølv, skulle den helt sikkert tilføjes til samlingen, som nu rummer tre forskellige farver. Dog ikke jubilæumsvasen, der efterhånden er ret omdiskuteret ;) Jeg vil da ærligt indrømme, at jubilæumsvasen også gerne må flytte ind hos mig, men nu må vi se. Det kan være det lykkes engang!
Sølv vasen er dog noget nemmere at få fat på, og selvom det lige nu mest er på forudbestilling, bliver vasen en fast del af sortimentet, så der skulle være en god chance for at få den købt.

Som I kan se, står den allerede så fint og pynter herhjemme med fine blomster fra Daniel :) Jeg er vild med den flotte metalliske farve, og den er allerede blevet min favorit!

Hvad synes I om den?

DSC_3052

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIYAY!