My summer favorites

Nails: Baby blue

nails_babyblue Godaften derude!
Et hurtigt ‘Hej’ herfra, efter en lang dag med arbejde, efterfulgt af HD undervisning. Jeg er ved at være en smule træt, og dynen kalder også efterhånden ;)

I sidste uge fik jeg skiftet neglelakken ud, og det var tid til endnu en gang forårsnegle. Jeg er vild med Chanel neglelakkerne, og de holder super godt hos mig! Jeg er især begejstret for denne Coco Blue, som jeg efterhånden har brugt en hel del.

Jeg startede med, at lægge to lag Coco Blue neglelak, og efter begge lag var godt tørre, så brugte jeg en rosenpind til neglene, hvor jeg dyppede enden i den hvide Chanel neglelak: Eastern Light, og derefter duppede det på neglene. Så var der lidt spil på neglene, og ikke bare en enkelt farve som jeg plejer.

Hvad synes I til det? :)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My summer favorites