My weekend #13

Nails: A Touch of Gold

nails white and gold

Som I så i går, var jeg til et brag af en fødselsdagsfest i lørdags! Da temaet var black & white, var jeg hoppet i en enkelt sort kjole fra Creme Fraiche. Derfor skulle jeg selvfølgelig også have frisket neglene en smule op. Men jeg kunne ikke holde mig helt til black & white temaet, så en smule guld skulle der til ;)

Jeg startede med, at lægge to lag af den fine hvide Chanel neglelak: Eastern Light, på 4 ud af 5 fingre – eller egentlig 8 ud af 10 ;) Derefter tog jeg guld Chanel neglelakken på ringefingeren. Hurtigt efter guld neglelakken er lagt på, dypper jeg neglen i en guld glimmer fra Gosh, så hele neglen er dækket og børster det overskydende glimmer af med en børste. Men det skal gøres forsigtigt, så man ikke når at børste det hele af :)
Til sidst slutter jeg af med en top coat, så glimmeren holder noget længere.

Jeg har efterhånden en okay samling af disse lakker, men ud fra min erfaring, holder de også utrolig godt. Og så er det altså noget værd, at investere lidt ekstra i. Dog synes jeg også de fine lakker fra Essie og Appeal4 holder virkelig godt, så der skal jeg nok også have øget min samling inden for disse mærker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My weekend #13