Outfit of the day #17

My summer favorites

mysummerfavorites

1. Jakke // 2. Kimono // 3. Kjole // 4. Blondetop
5. Nederdel // 6. BH // 7. Trusser
8. Pasholder // 9. Taske

Alle de ovenstående items måtte virkelig gerne lande hos mig her til sommer! Jeg er helt vild med den lækre croco taske fra Calvin Klein, den ville være så fin at have med sig rundt. Desuden måtte den fine By Malene Birger kjole gerne flytte ind, så kunne jeg bruge den til den kommende konfirmation jeg skal til ;) Den fine jakke, ville være den perfekte forårsjakke, og så flot over Mango nederdelen og blondetoppen. Jeg får jo helt lyst til, at klikke det hele hjem! Jeg er dog ikke sikker på min bankmand, vil være enig i, at det er en god ide ;)
Jeg har dog klikket en enkelt ting hjem. Da jeg så den fantastiske kimono fra Vero Moda hos hende her, måtte jeg altså eje den. Så nu er den på vej til mig, og jeg kan slet ikke vente med at modtage den. Den bliver så dejlig til forår og sommer. Jeg ved allerede den skal med på sommerferien (vi skal selvfølgelig lige have booket ferien først), og det kunne jo også være fint med Day pasholderen til ferien ;)

I dag har du mulighed for, at få 15 % ekstra rabat på nye og nedsatte varer hos Boozt, når du handler for 899 kroner. Brug rabatkoden: SUNDAY15*. Men skynd jer, rabatkoden gælder kun i dag :)

*Gælder kun søndag d. 12. april 2015. Gælder ikke på Hugo Boss, Ralph Lauren, By Malene Birger, Tommy Hilfiger og enkelte andre brands.

Affiliate.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #17