New in #24

My favorites

 photo A98C456D-80FC-4103-936E-DBE2E1676B86_zpsdwmjinrj.jpg

Adlinks: Jane Kønig halskæde // Daniel Wellington ur // Kay Bojesen turtelduer

Godaften derude!
Den første feriedag er så småt ved at lakke mod enden, og i aften står den på et par afsnit suits og afslapning :) Så det bliver lige et hurtigt “hej” herfra, hvor jeg lige vil vise mine to favorit smykker i øjeblikket. Jeg er så glad for den rosaforgyldte farve både halskæde og ur (som jeg har vist tidligere her) har, og så er de enkle og elegante. Faktisk er både halskæden og uret med mig hver dag, og det føles helt underligt, hvis jeg en sjælden gang glemmer smykker.

I dag har budt på opgaveskrivning, lidt praktisk herhjemme og en gåtur med en sød veninde. Så blev der da også kigget lidt i butikker :) En rigtig rar dag, på trods af en smule regn. Resten af ferien står også på opgaveskrivning og skole, men onsdag går turen til København med Daniel, hvor vi har planlagt et være et par dage. Vi skal nemlig til konfirmation på fredag i København, så hvorfor ikke udnytte det og tage en forlænget weekend :)

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #24