Nails: Ready for Spring!

Happy Easter!

41fb19482308a0d236c57875efaf62f9

Source: Pinterest

Så blev det også påskeferie hos mig, og jeg må da indrømme, at jeg har set meget frem til et par fridage! Jeg glæder mig simpelthen til at få slappet af, lavet lidt herhjemme og bare nyde et par helligdage :)

Påsken kommer til at stå på hundepasning, idet Daniels forældre er ude og rejse indtil på mandag. Så Charlie og Futte kommer til at lege en masse sammen de næste par dage. Desuden påtænker vi, at smutte en lille tur til Tyskland og se om der er noget der frister! Sidst men ikke mindst, skal vi besøge familie og søndag får jeg besøg af nogle veninder til påskefrokost. Så det bliver nogle rigtig hyggelige fridage :)
Så skal der selvfølgelig også spises en masse chokolade påskeæg! Man må jo udnytte, at påsken også byder på påskeæg. Måske endda et par Anthon Berg påskeæg – hvis I ikke allerede har opdaget det på min instagram, er jeg kæmpe fan af disse påskeæg med nougat ;)

Hvad skal I lave i påskeferien?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Ready for Spring!