Nails: A Touch of Gold

FRIYAY!

 photo 0D0E1FE8-68A8-49D9-8D93-04DCF0732E64_zpsaqbu193g.jpg
Source: Pinterest

Jeg beklager stilheden på bloggen de sidste par dage, men der har simpelthen været meget at se til. Jeg er så heldig, at have en uges ferie i næste uge, og derfor var der en del der skulle afsluttes på arbejdet inden. Derudover var der også en hurtigt tur til København i går, hvor jeg havde møde med en leverandør. Så tiden er bare fløjet af sted.
MEN… Nu står den på ferie indtil d. 4. maj, og jeg glæder mig! Den står ganske vist også på 2x HD undervisning og masser af opgaveskrivning, men det er dejligt at have fri til –forhåbenligt – at få skrevet en masse :)

Desuden skal Daniel og jeg til konfirmation på fredag i København, hvilket er endt med at vi tager en lille forlænget weekendtur til København. Det bliver skønt! Vi tager af sted onsdag eftermiddag og kører hjem igen lørdag engang. Jeg kan slet ikke vente, det bliver så hyggeligt med masser af afslapning, skønne omgivelser og dejlige mennesker.

Så nu skal I nok få en masse opdateringer fra mig igen.

Rigtig god weekend :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: A Touch of Gold