Happy Easter!

10 things about me

 

DSC_2388

Hej derude! Jeg håber I har fået en god start på påskeferien. I dag går turen mod Tyskland, hvor der nok skal handles lidt. Derefter skal vi bare hjem til Daniels forældre, hvor vi jo passer deres søde hund. Så det bliver ren afslapning :)

Som en start på påskeferien, for I lige 10 hurtige facts omkring mig :)
1. Jeg er født og opvokset i Nordjylland. Men nu bor jeg i Holstebro med Daniel og vores søde hund Charlie. 2. Jeg går altid med smykker! Jeg har det helt mærkeligt, hvis jeg en enkelt gang kommer af sted uden. 3. Jeg drømmer om, at bo i udlandet et par år. 4. Jeg har et kæmpe sovehjerte! Selvom jeg ville ønske, at det var nemmere at springe ud af sengen om morgenen. 5. Jeg elsker at holde mig opdateret med forskellige blogs, og jeg læser blogindlæg hver dag. Det er en kæmpe inspiration for mig. 6. Jeg går stort set altid med neglelak. 7. Jeg har en meget sød tand. Alt lige fra chokolade, lakrids og vingummi kan bruges ;) 8. Jeg elsker at rejse (men hvem gør ikke det?) og jeg vil gerne opleve mangle flere udenlandske destinationer. 9. Jeg elsker at shoppe, og jeg er rigtig god til det, hvis jeg selv skal sige det! 10. Jeg har en enkelt tatovering, som jeg fik da jeg var 19. Men jeg drømmer om, at få flere.

Det er faktisk første gang denne type indlæg er på bloggen. Hvad siger I til det? Og kan I relatere til nogle af punkterne?

God påske!

4 kommentarer

 • Super godt indlæg, Simone! Altid rart at komme tættere på personen bag bloggen! :-D

  Kig meget gerne forbi, jeg har lige skudt en påske giveaway igang ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  10 gode ting for sure… men ingenting om at du
  11) (måske nærmere nr. 1??)
  Har nogle super motiverende og dygtige kollegaer – :-)
  12)
  Er kæmpe dyreven/hundelover/de 4-benedes ven <3
  nr. 10 får de fleste til at tænke… hvor mon den er ;-)
  god påske og god tur til grænsen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jamen Marianne der skal jo være flere punkter til de 10 næste facts ;)
   For det er da helt sikkert, at jeg har nogle super dygtige kolleger!
   Mange tak – og god påske til jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Easter!