New in #21

TGIF!

DSC_2697
Efter to dage i det københavnske, var det nu dejligt at komme hjem, hvor det stort set har stået på afslapning lige siden ;) Det var et super spændende arrangement jeg var til med arbejdet, efterfulgt af en middag med andre i branchen. Så hele torsdagen var fyldt med gode foredrag, inspiration til branchen, god mad og et glas vin eller to :)
Så det har været et par lange dage, og jeg er glad for at den står på weekend allerede ;)

I dag har den stået på total afslapning og indhentning af en smule søvn. Så Charlie og jeg ligger bare og slapper helt af på sofaen, der er fundet lidt fredagsslik frem og sat en serie på. Lækkert!
I morgen står den på to gange fødselsdag og søndag skal der vist følges lidt op et par praktiske ting herhjemme og så vil jeg gerne videre med et par flyttekasser, som skriger på at blive pakket ud ;)

Hvad byder jeres weekend på?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in #21