More rocky roads

Promotion code + free product

DSC_2873 DSC_2875 DSC_2876
1. Hårolie // 2. Tørolie // 3. Concealer
4. Læbestift // 5. Mascara // 6. Håndcreme

Brug rabatkoden: YRSIMONE og få 20 % i rabat på købet + en gratis hårolie

Godmorgen derude!

Som I nok har opdaget her på bloggen, er jeg stor fan af Yves Rocher’s produkter! Både fordi de har mange forskellige valgmuligheder inden for bl.a. shampoo, make-up og hudpleje, og så er det til en god pris! Jeg har selv skiftet mange af mine produkter ud til Yves Rocher, og jeg bruger stort set kun deres produkter inden for make-up, shampoo og hudpleje.

Ovenfor har jeg samlet nogle af mine yndlingsprodukter, hvor især deres hårolie er en favorit! Jeg prøver at bruge den to gange om ugen, hvor jeg tager hårolien i håret 10 minutter før jeg går i bad. Håret bliver simpelthen bare så dejlig blødt! Desuden bruger jeg dagligt deres mascara og concealer, og begge dele følger altid med i tasken :)
Da jeg blev kontaktet angående muligheden for, at give jer en rabatkode (+ mit favorit produkt), blev jeg super glad! Netop fordi jeg selv er rigtig glad for deres produkter, og derfor er det skønt at kunne give en rabatkode videre til jer :)

I har nu mulighed for, at få 20 % i rabat på hele købet, samt få en gratis Hårolie med i købet! Det eneste I skal gøre, er at skrive rabatkoden: YRSIMONE i feltet i jeres indkøbskurv, og så vil der automatisk blive fratrukket 20 % på købet. Nå ja, og så er der fri fragt, hvis du køber for over 150 kroner!
OBS! I skal ikke selv tilføje hårolien til jeres kurv, det sker automatisk, når I indtaster rabatkoden.
Rabatkoden gælder til d. 6. april, så rigtig god shopping til jer!

I kan finde mange flere af Yves Rocher’s lækre produkter her.

Indlægget er lavet i samarbejde med Yves Rocher og indeholder affiliate links.
Men indlægget er baseret 100 % på mine egne holdninger og erfaringer med produkterne :)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

More rocky roads