Banana & chocolate muffins

Outfit of the day #16

DSC_2840DSC_2825DSC_2835
En fantastisk weekend lakker mod enden, men hold op hvor har den været god og afslappende. I går aftes stod den på hygge hos min mor og hendes kæreste, og i dag har den stået på fødselsdag hos Daniels forældre. Behøver jeg at nævne, hvor mæt jeg er ;) Hvis I ikke allerede har set det på instagram (@missbjerregaard), har jeg jo stort set ikke lavet andet end at spise i dag! Mums!
Derfor var jeg skam også glad for, at jeg var kommet af sted i et dejligt søndagsoutfit, som jeg nu også sagtens kunne finde på at bruge i hverdagene, men det var i hvert fald behageligt at have på. I går var jeg så heldig, at min dejlige mor havde en overraskelse til mig. Nemlig tøj, som hun mente jeg ville få brugt mere end hende ;) Og det må man da sige, var en fantastisk overraskelse i min no shopping måned. Det gør det ligesom en smule nemmere – så et kæmpe tak, mor! :)
Bl.a. fik jeg disse fine Karen by Simonsen lædershorts i lammeskind. Hold nu op, hvor blev jeg glad! Jeg har længe haft set på et par lædershorts, så det kunne jo ikke være en bedre gave. Og ja, de er allerede taget i brug, og jeg er sikker på, at de vil blive brugt flittigt fremadrettet. Dertil en lækker perlebesat sweatshirt fra H&M, sko og jakke fra Nelly og min dejlige By Malene Birger taske. Jeg har stort set altid den taske med mig, så det har vist sig at være et fantastisk køb (hvilket jeg skam også forventede!).

Har I haft en god weekend?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banana & chocolate muffins