Home decor #4

New in #21

 photo E18C6779-1AE8-4CD2-BAA2-55DD8B051D08_zpsdxdwqh1k.jpg photo 06DC24F8-018B-4217-975D-064EB4296053_zpsoymmhmyh.jpg  photo A7B8CB86-3ECE-4081-B7A4-61A8F186A825_zpspf5aoatf.jpg
Denne model kan findes her: Classy Bristol Lady

Efter en lang dag med arbejde og skole i går, var det fantastisk at komme hjem og finde ud af, at postmanden havde været forbi med en dejlig pakke! Som jeg nævnte tidligere, har jeg nemlig købt én ting, som jeg har glædet mig meget til både at modtage og vise jer. Med hensyn til min (uoverskuelige!) 30 days challenge uden shopping, er jeg stadig med! ;) Jeg har ikke shoppet i de første dage af udfordringen, så det er bare med at klø på resten af måneden. Men hvor er det typisk, at man finder en masse lækkert, når man ikke må shoppe.
Nå, tilbage til hvad indlægget egentligt skulle omhandle – Jeg har endelig fået fingre i et Daniel Wellington ur, og det er også taget i brug allerede. Hold op, hvor er det flot!

Jeg vidste på forhånd, at hvis jeg skulle have sådan et kønt ur, skulle det selvfølgelig være med roseguld skive. Jeg er nemlig så vild med både roseguld og kobbernuancerne, og jeg har allerede flere smykker i roseguld.
Selvom det er svært, at vælge mellem de mange flotte varianter, er jeg glad for, at mit første DW ur blev et klassisk ur med mørkebrun læderrem. Så da jeg spottede uret og det samtidig var et godt tilbud, så slog jeg til! Så må vi se om eventyret eventuelt byder på et ur mere derfra, så der er lidt at skifte i mellem ;) Der er i hvert fald mange af modellerne, som gerne måtte bo hos mig!

Hvad synes I om DW urene?

Affiliate. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home decor #4