Lovely Saturday 

Holiday planning

holidayplanning
Source: Pinterest

Søndagen er blevet brugt på bedste vis! Jeg har nemlig kigget på mulige sommerferie destinationer, og så drømmer man da helt sikkert om sol, varme og fantastiske oplevelser!
Jeg er dog ikke kommet frem til den endelige destination, men jeg søger helt klart mod varmen – gerne mod det spanske eller italienske. Daniel og jeg har planer om en større rejse næste år, så derfor vil vi gerne “bare” af sted en uges tid i år. Tidligere har vi været på Kreta og de sidste tre år er turen gået til Mallorca. Mallorca er nu heller ikke udelukket i år, men jeg overvejer om vi skal prøve noget andet.

I dag har jeg primært kigget mod Italien, mere specielt Toscana, hvor det vil være at se en masse fantastiske italienske byer og opleve skøn natur. Ellers har jeg også haft kig på Malta og Gran Canaria. Jeg har tidligere været i Italien, men det har enten været i Rom, Venedig eller på campingpladser, så derfor mangler jeg stadig en tur rundt i landet og opleve de skønne omgivelser. Malta og Gran Canaria har jeg heller ikke haft mulighed for, at få besøgt endnu, men det er da bestemt steder jeg gerne vil opleve. Lige nu hælder jeg mest til en uges ferie på Malta, hvor der er mulighed for at opleve øen, samt slænge sig i en swimmingpool eller på stranden.

Har I nogle gode ideer til hvor vi kan tage hen? Både hvor vejret er dejlig varmt, der er strand og kulturelle oplevelser? :)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lovely Saturday