From me to me

Goodiebox February 2015

 photo 6BB22AE8-B535-46CF-99BF-D873F80A6192_zpstos5gehz.jpg photo 0BB9BE2F-0EF6-4CC9-A793-33E7B95068E9_zpsh9imvx9l.jpg photo 37772198-76EE-4A0B-97FE-17A6FADF0EC3_zpsjgeiu7em.jpg photo C0E73826-60A6-4793-9F78-C366785A7573_zpswshtu734.jpg
I går modtog jeg denne måneds goodiebox, og hvor var det en dejlig overraskelse! Goodiebox har nemlig samarbejdet med Jane Kønig i denne Februar/Valentins boks. Først og fremmest er selve designet af boksen jo slet ikke til at stå for, og desuden er jeg i forvejen virkelig imponeret af Jane Kønig smykkerne, og jeg ville ønske jeg ejede dem alle :) Jeg var så heldig, at få de pæne lovetags i roseguld i fødselsdagsgave, og jeg går med halskæden hver dag. Så jeg er slet ikke i tvivl om, at der skal tilføjes flere Jane Kønig smykker til samlingen. Temaet er Love. Love. Love, som jo passer rigtigt godt til Valentines day.

Boksen indeholder:
– Et gavekort på 200 kr. til Jane Kønig!! Så nu skal jeg bare vælge hvad det skal bruges til ;)
Oolution Check Matte. Cremen indeholder en innovativ formular, som gør at cremen tilpasser sig huden og giver et mat finish. Den kan jeg slet ikke vente med at teste.
Bellápierre Cheek & Lip Stain. Jeg har tidligere stiftet bekendtskab med Bellápierres produkter i de tidligere bokse, og det er virkelig lækre produkter. Så jeg blev super glad, for endnu et af deres produkter til samlingen. Især fordi det er et 2i1 produkt, som både giver flot kulør til kinderne og læberne.
– Goodiebox Glas Neglefil. Så fint, at der er lavet en Goodiebox neglefil og den er skam allerede i tasken, hvor den bliver fast inventar. Filen er af hærdet glas, og skulle efter sigende vare for evigt – det må jo komme an på en prøve ;)
Kueshi Natural & Pleasant Cosmetics Revitalizing Face Toner. Man kan jo ikke andet end at elske det flotte lyserøde ydre, og indholdet skulle også være fantastisk. Produktet indeholder både morgenfrue, kamille og aloe vera, som beroliger huden.
Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm. Et produkt jeg tidligere har skiftet bekendtskab med, som tilfører masser af fugt. Produktet kan både bruges mod sprukne løber, tørre hænder, flossede neglebånd og meget mere.

Alt i alt en fantastisk Goodiebox, som kun er med til at bekræfte, at jeg vil blive ved med at modtage boksen fremadrettet. Det er simpelthen så dejligt, med en lækker skønhedspakke hver måned.
I kan også tilmelde jer og få jeres egen månedlige Goodiebox her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

From me to me