Coffee!

Christmas gifts

Dias1

Et forsinket indlæg omkring mine flotte julegaver – bedre sent end aldrig ;)

Jeg var så heldig, at få min favorit parfume – Sí – og endda to af dem. Så derfor blev den ene byttet. Hvilket også gjorde, at jeg fik 4 smukke Royal Copenhagen krus, som står og pynter så fint! Og det blev skam også til en global kniv til samlingen. Det er dejligt med lidt nyt til hjemmet, og det er allerede blevet pakket ud i vores nye hus.

Derudover var jeg så heldig, at få en smuk roseguld halskæde, øreringe og en masse tøj. Fantastisk! Jeg fik både et par lækre overknee støvler, som allerede er brugt flittigt, en lækker cardigan og en flot bodystocking med blonde udskæring foran. Jeg sammensatte dette sæt, da Daniel og jeg var i biografen og se Hobbitten 3 før nytårsaften :)
Jeg fik som sagt også en masse lækre ting fra Daniel, som jeg viste tidligere her.

Fik I nogle gode julegaver?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coffee!